Dansk Maltwhisky Akademi

Danmarks førende whiskybutik ??

Om os

Dansk Maltwhisky Akademi er stiftet i oktober 1995 af Jens Tholstrup og Flemming Gerhardt-Pedersen, Dansk Maltwhisky Akademi drives i dag dog af Suzanne & Flemming Gerhardt-Pedersen.


Dansk Maltwhisky Akademi´s formål er at udbrede kendskabet til Maltwhisky i Danmark gennem Whisky smagninger, studierejser til Whiskyens hjemland mm. Dansk Maltwhisky Akademi udgiver desuden bladet MALTEN, der udkommer 4 x årligt. MALTEN har ultimo 2011 over 650 abonnenter i Danmark.

Dansk Maltwhisky Akademi importerer selv fra Edradour (og Ballechin) destilleriet i Pitlochry, Harris Distillery på De Ydre Hebrider og The English Distillery Co., Ltd i Norfolk, England samt en række anerkendte, uafhængige aftappere, og forhandler derudover også whisky fra Balvenie, Kininvie og Glenfiddich destillerierne i Dufftown og Ailsa Bay fra Lavlandet – men også andre whiskies, som vi finder interessante for vore kunder.

Vi tilstræber os at yde den bedste service – og ikke mindst tilbyde nogle af de bedste single malt whiskies på markedet. Vi elsker at sætte kunderne i centrum, og give dem den oplevelse, der er at finde i den malt whisky, man troede ikke fandtes.

Udover single malt whiskies forhandler vi også gin, bøger om whisky, glas, sampleflasker (3 cl), beklædning og whiskytønder. Vi sælger også fad-andele – disse fremgår dog ikke af web-butikken, her må du kontakte os direkte.

Hvis du har spørgsmål til vore whiskies, så står vi til rådighed med råd og vejledning. Du kan kontakte os på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 8637 3311. Du har også mulighed for at besøge vores butik efter nærmere aftale.